Produkter / Alarm / Powermax

Powermax

PowerMax PRO er en videreudvikling af den velkendte PowerMax alarmcentral, og er således designet på baggrund af erfaringer fra produktion, installation og daglig brug af over en million enheder. Som sin forgænger indeholder PowerMax PRO naturligvis alle de faciliteter som kræves af en morderne alarmcentral i dag, herunder 30 programmerbare zoner, indbygget PSTN telefonsender med rapportering til kontrolcentral eller privat telefon (talebesked) indbygget 85 db sirene, backup batteri til brug ved strømsvigt, log funktion osv.

Det hele er integreret i en elegant designet enhed med LCD display og skjulte betjeningsknapper.

PowerMax PRO er meget mere end hvad der normalt forstås ved en alarmcentral, ud over at fungere som tyverialarm tilbyder PowerMax + en lang række af faciliteter til at lette og skabe tryghed i hverdagen

Hjemmeautomation der er råd til.
PowerMax PRO kan, gennem anvendelsen af X-10 Power Line teknologi, styre lys og elektriske apparater i henhold til et tidsskema, ved bestemte hændelser eller ved et tryk på en knap. PowerMax PRO er også opgraderet til at inkludere 2-vejs X-10 styring af elektriske apparater, samt op og ned regulering af lyskilder, og er derigennem blevet et stærkt værktøj for egentlig energistyring.
At spare på energien er blevet et kritisk emne verden over, med stigende energipriser og udtørringen af Verdens energiressourcer. Som mere end blot en behagelighed kan hjemmeautomation tilbyde smart styring af energiforbruget og familiens energibudget.
 
Kontakt os og hør nærmere.
Sydjysk El-Service P/S | CVR: 39635089